Főoldal » 2010 » Március » 25 » A Biztonsági mentés értesítéseinek letiltása
18:35:10
A Biztonsági mentés értesítéseinek letiltása
A Biztonsági mentés (Windows Backup) szolgáltatás alapértelmezésben hetente (vagy ha új külső meghajtót csatlakoztatsz a gépedhez) értesít az Értesítési területen (Notification Area) a biztonsági mentés esedékességéről. Amennyiben ezeket a felbukkanó figyelmeztetéseket véglegesen meg szeretnéd szüntetni, nem óhajtasz biztonsági mentést létrehozni vagy magad is meg tudod határozni, hogy mikor csinálsz biztonsági mentést, akkor a registry szerkesztésével letilthatod a megjelenésüket. A Start Menü keresőjébe írd be, hogy regedit, és nyomj Enter-t. A Registry Editor bal oldalán keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE » SOFTWARE » Microsoft » Windows » CurrentVersion » WindowsBackup kulcsot (ha nincs ilyen kulcs, akkor hozd létre, kattints jobb gombbal a CurrentVersion kulcsra, Új (New) » Kulcs (Key), és a nevének írd be, hogy WindowsBackup). A Registry Editor jobb oldalán kattints jobb gombbal egy üres területre, és válaszd az ÚJ (New) » Duplaszó (32 bit) (DWORD (32 bit)), és a neve legyen: DisableMonitoring. Ezután kattints duplán a most létrehozott DisableMonitoring kulcsra és az értékének adj 1-et. Az eredeti állapot visszaállításához a kulcs értékét módosítsd 0-ra, vagy töröld a DisableMonitoring kulcsot.
Kategória: Rendszer (Windows 7) | Megtekintések száma: 2844 | Hozzáadta: Mixáj
Címkék (kulcsszavak): biztonsági mentés, figyelmeztetés, Registry, értesítés, letiltás, Backup

Hasonló anyagok:

Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]