WindowsMix új felület
|
|
cristiano_ronaldo | Dátum: Szombat, 2013.10.26, 17:05:13 | Üzenet # 1 |
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Sziasztok!
Utóbbi időkben, mióta ez a felület van, olyan hibák fordulnak elő, hogy:
-Nem jelenik meg csomószor rendesen az oldal Firefox-ban -Ez is Firefoxban, hogy néha pl. ilyeneket ír ki az oldal bal oldalára, hogy Windows 7 trükkök, meg ilyesmik.
Szeretném, hogy ezt a bugot javítanák, de persze nem kritika, meg azt is megértem, hogy lehetnek bugok.
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Szombat, 2013.10.26, 19:06:41 | Üzenet # 2 |
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
| Idézet cristiano_ronaldo ( ) Sziasztok! Utóbbi időkben, mióta ez a felület van, olyan hibák fordulnak elő, hogy: -Nem jelenik meg csomószor rendesen az oldal Firefox-ban -Ez is Firefoxban, hogy néha pl. ilyeneket ír ki az oldal bal oldalára, hogy Windows 7 trükkök, meg ilyesmik. Szeretném, hogy ezt a bugot javítanák, de persze nem kritika, meg azt is megértem, hogy lehetnek bugok. Remélem mostanra megszűntek a hibák, elvileg mindennek, minden böngészőben működnie kell.
|
|
|
|
cristiano_ronaldo | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 17:34:51 | Üzenet # 3 |
Hadnagy
Üzenetek: 11
| Yes, megoldódtak a hibák -Egyenlőre!
|
|
|
|
andreas49 | Dátum: Hétfő, 2014.06.30, 14:00:55 | Üzenet # 4 |
Őrmester
Üzenetek: 5
| Nem tudom, hogy az új design-nek köszönhető-e, hogy a most telepített Opera v22-vel nem tudok belépni az e-mail címemmel és a jelszavammal. Azt írja, hogy: "uID-t nem támogatja a honlap" Mellékelem a képet. belepes_hiba
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Kedd, 2014.07.01, 09:42:57 | Üzenet # 5 |
Főnök
| Idézet Nem tudom, hogy az új design-nek köszönhető-e, hogy a most telepített Opera v22-vel nem tudok belépni az e-mail címemmel és a jelszavammal. Azt írja, hogy: "uID-t nem támogatja a honlap" Ennek nincs köze a dizájnváltáshoz, véletlenül leválasztottam az oldal felhasználóit az UID rendszerről, viszont mostantól elvileg ez nem lehet probléma. Köszi a visszajelzést...
|
|
|
|
andreas49 | Dátum: Kedd, 2014.07.01, 12:47:25 | Üzenet # 6 |
Őrmester
Üzenetek: 5
| Idézet Mixáj ( ) Ennek nincs köze a dizájnváltáshoz, véletlenül leválasztottam az oldal felhasználóit az UID rendszerről, viszont mostantól elvileg ez nem lehet probléma. Most viszont nem a felhasználónév jelenik meg, hanem az e-mail cím, holott a felhasználónevet kell beírni, az email -t nem fogadja el.
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Kedd, 2014.07.01, 13:45:09 | Üzenet # 7 |
Főnök
| Idézet Most viszont nem a felhasználónév jelenik meg, hanem az e-mail cím, holott a felhasználónevet kell beírni, az email -t nem fogadja el. Ha már jelentkeztél be UID-vel, akkor csak arra a gombra kell kattintani, és automatikusan beléptet, egyébként pedig azt az e-mail címet kell megadnod, amivel regisztráltál és a hozzá tartozó jelszót. Ha még így sem stimmel, írj nekem személyes üzenetet, és kitalálunk valamit...
|
|
|
|