driver
|
|
isohunter | Dátum: Csütörtök, 2010.09.30, 10:02:15 | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 1
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Sziasztok. olyan gondom lenne, hogy telepitettem a windows 7-et, de sajnos a bent lévő intel 21143-as ethernetetnem ismeri fel. keresgéltem a neten(miután visszapakoltam az xp-t), de nem találtam, csak fizetőset. A cserére most sajnos nincs lehetőségem-de lehet hogy az marad a végső menedék. Ha valaki tudna segiteni, hogy hol találnék drivert hozzá, vagy van-e valami trükk, azt megköszönném.
|
|
|
|
Vendég | Dátum: Csütörtök, 2010.09.30, 10:40:44 | Üzenet # 2 |
Csoport: vendég
| Eszközkezelőben az adott ha minden igaz kérdőjeles hardvernél, a tulajdonságok/illesztőprogram/frissítésnél esetleg próbáld meg megadni neki az XP-s drivert.
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Csütörtök, 2010.09.30, 13:42:36 | Üzenet # 3 |
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
| Próbálj meg ezzel drivert találni: Slimdriver
|
|
|
|
Tisza | Dátum: Vasárnap, 2010.12.05, 21:56:04 | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| Itt is webkamerával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. ASUS Eee PC 900 X12-51823 gépet újratelepítették, azóta nem működik a webkamera. A rendszer XP. Végignéztem számos webhelyet, nem találok illesztőprogramot. Minden segítséget köszönök szépen.Hozzáadva (2010.12.05, 20:56:04) --------------------------------------------- Örülök, hogy közlegény lettem a csapatban.
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Vasárnap, 2010.12.05, 22:01:38 | Üzenet # 5 |
Főnök
| Szia! Próbáld meg ezt letölteni: http://www.megaupload.com/?d=QS6JS957
|
|
|
|
ciesz | Dátum: Hétfő, 2011.04.11, 15:41:41 | Üzenet # 6 |
Hadnagy
Üzenetek: 7
Kitüntetések: 1
| Mixáj, Három ingyenes Slim Mindhármat jónak érzem. Szeretném, ha kipróbálnátok...
Az üzenetet módosította: ciesz - Kedd, 2011.04.12, 14:25:39 |
|
|
|
Mixáj | Dátum: Kedd, 2011.04.12, 16:04:35 | Üzenet # 7 |
Főnök
| Quote (ciesz) Mixáj, Három ingyenes Slim Mindhármat jónak érzem. Szeretném, ha kipróbálnátok... Köszi, kiraktam mind a hármat.
|
|
|
|
ciesz | Dátum: Kedd, 2011.04.12, 18:26:12 | Üzenet # 8 |
Hadnagy
| Quote (Mixáj) Quote (ciesz) Mixáj, Három ingyenes Slim Mindhármat jónak érzem. Szeretném, ha kipróbálnátok... Köszi, kiraktam mind a hármat. Még nehezen tájékozódom itt, ezen a szájton. Nem találom, hogy hova raktad. Nagy kétkedéssel indítottam el ezeket a programokat, aztán csak csodálkoztam, amikor a SlimDriver huszonvalahány driver telepítését ajánlotta, és csak egyetlen egy volt közöttük a meglévőnél régebbi verzió.
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Kedd, 2011.04.12, 18:34:32 | Üzenet # 9 |
Főnök
| A főoldalon van mind a három egy cikkben.
|
|
|
|
ciesz | Dátum: Kedd, 2011.04.12, 18:48:20 | Üzenet # 10 |
Hadnagy
| Köszönöm!
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Kedd, 2011.04.12, 18:50:09 | Üzenet # 11 |
Főnök
| Én köszönöm. Meg az olvasók...
|
|
|
|
ciesz | Dátum: Szerda, 2011.04.13, 11:18:07 | Üzenet # 12 |
Hadnagy
| Kedves Mixáj! Nagyon jó a kísérő szöveg, amit írtál a Slim-ekhez, és a nevemmel közreadtál.
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Szerda, 2011.04.13, 11:33:29 | Üzenet # 13 |
Főnök
| Örülök, hogy tetszik. A neveddel adtam közre, mert te hoztad...
|
|
|
|
clarissa7 | Dátum: Vasárnap, 2011.05.15, 23:12:42 | Üzenet # 14 |
Alezredes
Üzenetek: 18
| Kedves Mixáj! Kérlek írd meg, hogy miért tud a laptopban - eddig - működő DVD meghajtó teljesen leállni. Nem tudom, hogy én hibáztam, vagy csak valami elállítódott. Nekem ezzel az UAC-al mindig problémáim vannak, volt olyan, hogy kizárt az egész Win7-ből, csak a BIOS-ból tudtam parancssorból, indítani. Újra akartam installálni az egészet, s ekkor állt le. A Számítógép lapon rajta van, de ha beteszek egy DVD-t, kiírja, hogy tegyek be egy DVD-t. Most is csak trükkösen sikerült bejutnom. Kérlek, segíts nekem! clarissa7
|
|
|
|
Vendég | Dátum: Hétfő, 2011.05.16, 00:31:07 | Üzenet # 15 |
| Csak egy ötlet az UAC ki, és be kapcsolásához: Az asztalon hozzál létre egy *.reg fájlt (mondjuk (UACOff.reg ként) amibe a kikapcsoláshoz írd bele a következőt, majd mentsd, és ha kell akkor egy klikk ezek után egy explorer indítás és már nincs a vissza kapcsolásig UAC próbléma! 1: UAC KI (UACOff.reg): Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System] "ConsentPromptBehaviorAdmin"=dword:00000000 Regedit.exe /I /s UACOff.reg (vagy csak klikk a *.reg fájlra!) 3: Uac BE (UACOn.reg): Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System] "ConsentPromptBehaviorAdmin"=dword:00000001 4: Regedit.exe /I /s UACOn.reg 5: Gyors újra indítás kilépés nélkül: Egy szövegszerkesztőbe (Notepad, Wordpad stb.) írd be a következő szöveget: @echo off taskkill /f /im explorer.exe start explorer.exe és mentsd el .bat kiterjesztéssel (a neve bármi lehet, de a kiterjesztése *.bat kell, hogy legyen). Ezután kattints jobb gombbal az asztalra, és válaszd az Új (New) » Parancsikon (Shortcut) parancsot. A megjelenő ablakban a Tallózás (Browse) gombra kattintva keresd meg és válaszd ki az imént létrehozott .bat fájlodat és nyomd meg a Következő (Next) gombot, majd adj nevet a parancsikonnak. Üdv: Clever...
|
|
|
|
clarissa7 | Dátum: Hétfő, 2011.05.16, 20:29:55 | Üzenet # 16 |
Alezredes
| Kedves Clever! Teljesen túlbecsülsz engem, én tökhülye amatőr vagyok, tényleg... Ha én ezt a szuper tanácsot meg tudnám valósítani, egy álmom válna valóra. De a fő kérdés: ettől elindul a DVD meghajtóm? Eddig ha "kibabrált" velem az a fránya UAC, fogtam és újra telepítettem az egész Win7-et. Tudom, ez tovább tart, de csak erre vagyok képes. Mindenesetre kimentem a válaszod, s megkérem az informatikus ismerősöm, készítse el ezt file-t nekem, mert azt az uac-ot szívesen hidegre tenném. Már ott tartottam, hogy az ellenségemnek hittem mintegy megszemélyesítve egy programot. Szóval köszönöm s kérlek figyeld Te is, mit válaszol Mixáj. clarissa7
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Hétfő, 2011.05.16, 20:39:33 | Üzenet # 17 |
Főnök
| Quote (clarissa7) Kedves Mixáj! Kérlek írd meg, hogy miért tud a laptopban - eddig - működő DVD meghajtó teljesen leállni. Nem tudom, hogy én hibáztam, vagy csak valami elállítódott. Nekem ezzel az UAC-al mindig problémáim vannak, volt olyan, hogy kizárt az egész Win7-ből, csak a BIOS-ból tudtam parancssorból, indítani. Újra akartam installálni az egészet, s ekkor állt le. A Számítógép lapon rajta van, de ha beteszek egy DVD-t, kiírja, hogy tegyek be egy DVD-t. Most is csak trükkösen sikerült bejutnom. Kérlek, segíts nekem! clarissa7 Az nagyon valószínűtlen, hogy az UAC okozza a problémát. Az UAC csak egy biztonsági megoldás, hogy a beleegyezésed nélkül ne történhessen módosítás a rendszeren. Így nem is javaslom azt, hogy kapcsold ki. Jó dolog az... A belépéskor sem szól bele az UAC a dolgokba. Valami más probléma lehet a gépeden. Egyébként a Start menü keresőjébe írd be, hogy uac és nyomj entert. A megjelenő ablakban tudod beállítani a felhasználói fiókok felügyeletét (UAC). Ha a csúszkát a legalsó állásba teszed, az gyakorlatilag kikapcsolja az UAC-t. A DVD-dnek pedig biztos valami egészen más baja van. Lehet, hogy a BIOS-ban állítódott el valami.
|
|
|
|
Vendég | Dátum: Szerda, 2011.05.18, 15:47:03 | Üzenet # 18 |
| Én nem állítottam, hogy az UAC a hibás, én ötletet adtam az UAC ki és be kapcsolásához Üdv: Clever
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Szerda, 2011.05.18, 22:00:24 | Üzenet # 19 |
Főnök
| Quote (Vendég) Én nem állítottam, hogy az UAC a hibás, én ötletet adtam az UAC ki és be kapcsolásához Üdv: Clever Azt köszi és nem is neked írtam a választ, hanem Clarissa7-nek.
|
|
|
|
clarissa7 | Dátum: Csütörtök, 2011.05.26, 21:52:43 | Üzenet # 20 |
Alezredes
| Kedves Mixáj! Már a fél világgal levelezek (magyarul) a DVD illesztőprogrammal kapcsolatban (állítólag az a baj, hogy nem a megfelelő illesztőprogram van hozzátelepítve), de senki nem küld egy megfelelőt, csak ilyen gagyi programok települnek a gépemre, ezek elhitetik velem, hogy ingyenesek, s mikor beszkenneli a gépem, megállapítja, hogy mi a baj (no nem a DVD!), s elém tárja a számlát 20 és 400 dollár között. 67 éves vagyok, de életemben nem is láttam dollárt, forintot is alig. A Fujitsu (a szülő) a legrosszabb, mert 3 vírust kaptam 2 programon, ami nem is a megfelelő volt. Sosem hittem, hogy ez így működik. Mindenesetre ide illesztem, hátha segít valaki: TSSTcorp CDDVDW TS-L632H ATA. Mixáj, mesant: Ti vagytok minden reményem! Üdvözöl: Keresztes Klára
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Csütörtök, 2011.05.26, 22:25:12 | Üzenet # 21 |
Főnök
| Próbáld meg ezeket végigcsinálni:
http://support.microsoft.com/kb/982116/hu
http://support.microsoft.com/mats/cd_dvd_drive_problems
|
|
|
|
clarissa7 | Dátum: Péntek, 2011.05.27, 03:19:35 | Üzenet # 22 |
| Köszi, kipróbáltam. Ha már a Fix szaki sem tudja kijavítani akkor megette a fene. Létezik, hogy a Microsoftnak nincsennek megfelelő illesztőprogramjai? Igaz a Fujitsu is grafikai programot adott! Ti nagyon rendes emberek vagytok! Lehet, hogy valaki még segít (a látogatók közül)? Ó,dehogy, írtam már, hogy egész életemben lúzer voltam. Jó éjszakát! Keresztes Klára
|
|
|
|
Mixáj | Dátum: Péntek, 2011.05.27, 20:08:52 | Üzenet # 23 |
Főnök
| A Microsoftnak egyáltalán nincsenek driverei, a drivereket az eszköz gyártója adja a termékéhez. A microsoft csak beépíti a Windowsokba, hogy telepítés után lehetőleg minden működjön. És mivel azt írtad, hogy ez a meghajtó működött, próbáld meg még a következőket:
A start menü keresőjébe írd be, hogy eszközkezelő és nyomj entert. A megjelenő listában keresd meg a DVD/CD rom meghajtók pontot és kattints az előtte levő kis nyílra. Ekkor megjelenik a CD/DVD mghajtód neve. Kattints rá jobb gombbal és válaszd a Tulajdonságok parancsot. A megjelenő ablakban menj az Illesztőprogram fülre, és ott kattints az Eltávolítás gombra. Ha befejezte az eltávolítását a drivernek, akkor kattint még egyszer a meghajtó nevére jobb gombbal és válaszd itt is az Eltávolítás parancsot, és tüntesd el a rendszerből a DVD meghajtódat. Indítsd újra a Windowst, és bejelentkezés után, ha minden jól megy, akkor meg kell jelennie az értesítési területen a szövegnek, hogy a Windows új eszközt talált, és telepíti hozzá az illesztőprogramot. Remélem ez a megoldás segít...
|
|
|
|
clarissa7 | Dátum: Hétfő, 2011.05.30, 22:12:55 | Üzenet # 24 |
| Ezek szuper tanácsok voltak, a megjelenés tökéletes, de a működés: 0! Találtam egy mappát, benne egy szöveges fájl, engedd meg, hogy email-ben küldjem, kérlek nézd át, mert én nem értem. Végig böngésztem: a hibalehetőségek nem állnak fenn, ezekre odafigyelek, de az eredeti illesztőprogramot nem tudom használni, mert nem működik a DVD meghajtó, a win7 pedig cd meghajtónak minősíti át, de annak sem veszem hasznát, mert a cd sem indul. Bocsi a zavarásért, üdvözöl: clarissa7
|
|
|
|
denci25 | Dátum: Péntek, 2013.04.26, 23:34:37 | Üzenet # 25 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| Hello! Nekem az lenne a problémám, hogy újratelepítettem a win7-et 64bitesen, automatikusan feltette az összes drivert is, kivéve a "Multimedia Audio Colntroller" maradt felkiáltójeles. Arra gyanakszom, hogy ez a hangkártyám lehet, mivel nincs hang a gépen Yamaha 724-es hangkártyám van és sehogysem tudok találni rá drivert...próbáltam már simán ezzel a névvel, hardver azonosító névvel is, automatikusan online, manuálisan is, de sehogy sem találok olyat ami jó lenne lehetséges, hogy a hangkártyám nem kompatibilis a 64bites win7-tel? Nagyon megköszönném, ha valaki segítene rajtam Előre is kösz
|
|
|
|
Gábor83 | Dátum: Vasárnap, 2013.04.28, 22:27:29 | Üzenet # 26 |
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
| denci25, Hello!Találtam rá 64Bit-est, írtam a másik topikba