[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 19 / 76«1217181920217576»
A fórum moderátora: Mesant, Gábor83, Altrix, Mixáj 
Fórum » Windows 7 » Windows 7 » Problémák a Windows 7-tel kapcsolatban (Igyekszünk segíteni.)
Problémák a Windows 7-tel kapcsolatban
MixájDátum: Péntek, 2010.11.12, 22:09:07 | Üzenet # 541
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Quote (lacoka007)
Hiába telepítem újra őket semmi nem működnek.

Futtasd le az sfc /scannow parancsot a parancssorból.
 

lacoka007Dátum: Szombat, 2010.11.13, 17:19:45 | Üzenet # 542
Generalisszimusz
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 334
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Szia köszi de újra raktam a gépet, mert törölt egy csomó dolgot a Kaspersky.
 

bbci3029Dátum: Vasárnap, 2010.11.14, 20:43:45 | Üzenet # 543
Vezér-hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 37
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
T. Mixaj.
A következő témában szeretném a segítségedet kérni.
Win7 Ultimate van a laptopomra telepítve.
A merevlemezemen három partíció C,D,E.
A "D" és az "E" partíción már elég sok adat jött össze amit ha lehet nem szeretnék törölni, a "C"-n van a Win7.
Egy negyedik aktív partíciót, nem lehet létrehozni, Valahogy egy Win XP-t szeretnék telepíteni, mert a PIC égetőmet
a Win7 nem ismeri fel.
 

MixájDátum: Vasárnap, 2010.11.14, 20:48:09 | Üzenet # 544
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
A D és az E meghajtón lévő adatok nem férnek el - akár ideiglenesen - egy partíción?
 

bbci3029Dátum: Vasárnap, 2010.11.14, 22:08:27 | Üzenet # 545
Vezér-hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 37
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
De igen, csak csak egy darabig másolgatnom kell.
Egyébként már próbáltam, mikor még üres volt a "D" partíció, ezen az oldalon lévő leírás alapján.
De akkor nem jött össze.
Gépem típusa:
ASUS
Proci 2.1GHz AMD Athlon II
Memória:3GB
Vinyó:500GB


Az üzenetet módosította: bbci3029 - Vasárnap, 2010.11.14, 22:17:13
 

MixájDátum: Vasárnap, 2010.11.14, 22:10:33 | Üzenet # 546
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Pedig úgy lenne célszerű, mert akkor gond nélkül fel tudod tenni az üres partícióra az XP-t, és utána esetleg visszamásolhatsz belőlük, amit szeretnél.
 

bbci3029Dátum: Vasárnap, 2010.11.14, 22:19:57 | Üzenet # 547
Vezér-hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 37
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
De kb. féléve amikor a gépet vettem, az XP-t egyáltalán nem tudtam feltelepíteni.
Ezért döntöttem a Win7 mellett.
 

zoli1974Dátum: Hétfő, 2010.11.15, 17:59:23 | Üzenet # 548
Generalisszimusz
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 129
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
sziasztok.kipucoltattam a laptopom belül az üzletben.passzát is tettek ujjat.a cpu:50-58fokos a dioda van hogy felmegy 63-ig.venti 2700 rpm körül mozog.ezt everest mutatja.a hd sentinel max38 fokot mutat.100%os teljesitménnyel és 99%os kondicioval.de ami zavar hogy szinte állandoan megy a hütés ennek ellenére és a fülem a laptopbillentyüzetre teszem olyan fura kerregö,vibrálo hangot ad ki.ugyan ezt hallom akkor is ha az aljánál halgatom.ez mitöl lehet?
 

VendégDátum: Hétfő, 2010.11.15, 18:00:11 | Üzenet # 549
Csoport: vendég





Manapság egyre több NAS eszköz van a háztartásokba. Nekem egy jól müködö nfs szerverre lenne szükségem (amd64_microsoft-windows-nfs-servercore_6.1.7600.20743) a Microsoft meg is csinálta, de sehol nem lehet elérni a problémát csak fokozza a 64-bites Win7-em. cry
 

MixájDátum: Hétfő, 2010.11.15, 18:17:04 | Üzenet # 550
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Quote (Vendég)
Manapság egyre több NAS eszköz van a háztartásokba. Nekem egy jól müködö nfs szerverre lenne szükségem (amd64_microsoft-windows-nfs-servercore_6.1.7600.20743) a Microsoft meg is csinálta, de sehol nem lehet elérni a problémát csak fokozza a 64-bites Win7-em. cry

Ezt már próbáltad?

http://freenas.org/

 

MixájDátum: Hétfő, 2010.11.15, 18:19:26 | Üzenet # 551
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Quote (zoli1974)
sziasztok.kipucoltattam a laptopom belül az üzletben.passzát is tettek ujjat.a cpu:50-58fokos a dioda van hogy felmegy 63-ig.venti 2700 rpm körül mozog.ezt everest mutatja.a hd sentinel max38 fokot mutat.100%os teljesitménnyel és 99%os kondicioval.de ami zavar hogy szinte állandoan megy a hütés ennek ellenére és a fülem a laptopbillentyüzetre teszem olyan fura kerregö,vibrálo hangot ad ki.ugyan ezt hallom akkor is ha az aljánál halgatom.ez mitöl lehet?

Valószínűleg a ventillátort hallod. Dolgozik szegény... Próbálja hűteni a processzort, aminek viszont az a dolga, hogy minél több hőt termeljen.
 

VendégDátum: Hétfő, 2010.11.15, 18:27:45 | Üzenet # 552
Csoport: vendég





Nagyon Jó Csak nem windowson fut, linux alat nem is progléma a NFS. Nem szoktam a gépemet minden felhasználáshoz ujra inditani. Nekem x64 Win7-re kellene ez önállo bsd.
 

zoli1974Dátum: Hétfő, 2010.11.15, 18:28:36 | Üzenet # 553
Generalisszimusz
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 129
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
meg hát akkor mi lesz nyáron mikor kánikula van?
 

VendégDátum: Hétfő, 2010.11.15, 18:44:03 | Üzenet # 554
Csoport: vendég





Quote (Vendég)
Nagyon Jó Csak nem windowson fut, linux alat nem is progléma a NFS. Nem szoktam a gépemet minden felhasználáshoz ujra inditani. Nekem x64 Win7-re kellene ez önállo bsd.

Én nem értek hozzá, de a Windows szolgáltatások bekapcsolásánál van olyan, hogy nfs szolgáltatások. Az nem jó?
 

VendégDátum: Hétfő, 2010.11.15, 18:48:57 | Üzenet # 555
Csoport: vendég





Igazad van de az csak kliens szolgáltatás azzal nem tudsz megosztani. biggrin
 

bbci3029Dátum: Hétfő, 2010.11.15, 22:53:13 | Üzenet # 556
Vezér-hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 37
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia Mixaj.
Leformáztam a "D" meghajtómat, elindítottam az XP telepítést.
A rendszer fájlokat betölti, ezután KÉK halál és kiírja:
Végezzen vírus ellenőrzést.
Távolítsa el az esetleges újonann telepített merevlemezeket és merevlemez vezérlőket.
Ellenőrizze, hogy a merevlemez megfelelően van-e konfigurálva és lezárva.
Futtassa a CHKDSK/F programot a lemezhibák megkeresésére, majd indítsa újra a számítógépet.
Technikai információ:
***STOP:0x0000007b (0xF78D2524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000
Előre is köszönöm a segítségedet.


Az üzenetet módosította: bbci3029 - Kedd, 2010.11.16, 09:07:44
 

MixájDátum: Kedd, 2010.11.16, 14:35:03 | Üzenet # 557
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Fuutasd le a chkdsk /f-et a win7-ből, hátha kijavítja a hibát, ha nem talál, akkor nézd meg a BIOS-ban a merevlemez beállításait (IDE, SATA stb)
 

bbci3029Dátum: Kedd, 2010.11.16, 22:08:48 | Üzenet # 558
Vezér-hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 37
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Köszönöm, amit leírtál megfogom nézni.
A fent leírt laptopom típusa alapján a BIOS-t melyikre kell állítanom (IDE,SATA stb)
Le futtattam a parancsot nem jelzett hibát.


Az üzenetet módosította: bbci3029 - Szerda, 2010.11.17, 07:25:57
 

MixájDátum: Szerda, 2010.11.17, 11:29:04 | Üzenet # 559
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Nem tudom pontosan megmondani, mert majdnem minden BIOS más.
 

bbci3029Dátum: Szerda, 2010.11.17, 13:53:41 | Üzenet # 560
Vezér-hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 37
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nekem a BIOS így néz ki:
OnChip SATA Type
Opcions
Native IDE
IDE->AHCI

A Native IDE beállítással el sem indul.
Indításkor IDE->AHCI vel indul rendesen.

 

MixájDátum: Szerda, 2010.11.17, 14:22:04 | Üzenet # 561
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Próbáld meg ezt elolvasni, hátha ebben megtalálod a hiba okát:

http://support.microsoft.com/kb/324103

 

hkroyDátum: Csütörtök, 2010.11.18, 12:40:55 | Üzenet # 562
Őrmester
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 3
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hello!
Mozilla Firefoxot használok és az utóbbi időben (kb. 1 hónapja) bármilyen oldalt meg akarok nyitni "A kiszolgáló nem található" felirat jelentkezik. Két három próbálkozás (Aktuális oldal újratöltése) után tölti csak be, akkor sem mindig tökéletesen. Az Internet Explorerben, a Google Chrome-ban ugyanez van. Lecseréltem az Avast vírusirtót a Norton Internet Security 2011-re, semmi változás. Felraktam a Spybot Search & Destroyt, talált pár nyomkövető "sütit", de a probléma megmaradt.
Op. rendszer: Win 7 ultimate
Találkozott-e már valaki közületek ilyennel? Mi lehet a megoldás?
Köszönöm...
 

BegiDátum: Csütörtök, 2010.11.18, 14:06:14 | Üzenet # 563
Ezredes
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 24
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e az, hogy kinyírtam a windowsomat a theme installer és az uxtheme telepítéssel. sad Pár napia telepítettem a gépemre és az úiraindításkor a please wait-ig iut és aztán vibrál e között és a fekete között. Csak csökkentett módban indul el és nem engedi kitörölni a uxtheme-t, az íria, hogy nincs telepítve a windows installer, de tudtommal az benne van, ia igen és mást enged törölni, csak ezt nem. Próbáltuk lemezről iavítani, de azt írta ki, hogy nem talált hibát. Az a bai, hogy nem gondoltam, hogy ez a bibi és a fiam gépénél is ugyanez lett a helyzet. Neki home premium van a gépén nekem pedig ultimate. ia igen és egy régi problémám, hogy egyszerűen nem lehet beállítani a képernyő kikapcsolását egy pillanatra kikapcsol aztán vissza. Próbáltam ezek után nézni nálatok de félóra után ioiozott a szemem. A segítségnél gondoliatok arra, hogy nem vagyok egy pc guru, mint ahogy a történtekből is látszik. sad köszi szépen előre is!
 

bbci3029Dátum: Csütörtök, 2010.11.18, 14:18:47 | Üzenet # 564
Vezér-hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 37
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia Mixaj.

OnChip SATA Type
Opcions
Native IDE
IDE->AHCI

Sikerült feltelepítenem az XP-t.
Native IDE-nél engedte.
Most az a bajom, hogy a Native IDE-vel indul az XP, IDE->AHCI-vel pedig a Win7.
Ha váltani akarok közöttük mindig át kell állítanom a BIOS-t.
Ez mondjuk nem is olyan nagy baj az XP-t úgy is ritkán használom.
A driverek mind Win7-hez valók amit kaptam az ASUS-hoz.
Most Win XP drivereket nem találok, ehhez kérném a segítségedet.
Köszönettel:bbci

 

MixájDátum: Csütörtök, 2010.11.18, 14:18:49 | Üzenet # 565
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Szia!
A Windows Installer nem indul el csökkentett módban, azért írja, hogy nincs telepítve.

Lépj be a gépedbe csökkentett módban, menj a C:\Windows\Resources\Themes mappához, és töröld ki annak a témának a könyvtárát, amelyiket utoljára beállítottál. Ezután indítsd újra a Windows-t.

Ezután telepítsd újra a témát, majd kattints jobb gombbal az asztalra és válaszd a Személyre szabás parancsot. Ott válaszd ki a sima Win7 aero témát, és amikor átváltott rá, akkor az új telepített témát. Indítsd újra a Windows-t.

 

MixájDátum: Csütörtök, 2010.11.18, 14:22:37 | Üzenet # 566
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Quote (bbci3029)
Sikerült feltelepítenem az XP-t.
Native IDE-nél engedte.
Most az a bajom, hogy a Native IDE-vel indul az XP, IDE->AHCI-vel pedig a Win7.
Ha váltani akarok közöttük mindig át kell állítanom a BIOS-t.
Ez mondjuk nem is olyan nagy baj az XP-t úgy is ritkán használom.
A driverek mind Win7-hez valók amit kaptam az ASUS-hoz.
Most Win XP drivereket nem találok, ehhez kérném a segítségedet.
Köszönettel:bbci

Ehhez pontosan kéne tudni a notebookod típusát, hogy milyen ASUS.
 

bbci3029Dátum: Csütörtök, 2010.11.18, 14:35:22 | Üzenet # 567
Vezér-hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 37
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
ASUS X5DAF series
 

BegiDátum: Csütörtök, 2010.11.18, 14:41:45 | Üzenet # 568
Ezredes
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 24
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ugyanazt csinália mind a kettő, nem iut tovább egyik sem. :((
 

MixájDátum: Csütörtök, 2010.11.18, 15:02:01 | Üzenet # 569
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Quote (bbci3029)
ASUS X5DAF series

Ezen az oldalon a bal felső sarokba írd be ezt a típusszámot, alatta válaszd azt, hogy mind, és kattints a mező alatti gombra. A megjelenő ablakban válaszd ki az XP-t, és kattints a megjelenő eredményre. Ezután kiírja neked az összes letölthető XP-s drivert a notebookodhoz.

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=hu-hu

 

MixájDátum: Csütörtök, 2010.11.18, 15:04:58 | Üzenet # 570
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
És kitörölted a könyvtárat? Ha igen, akkor az aero kivételével mindent törölj ki a C:\Windows\Resources\Themes mappából, csak az Aero könyvtár és az Aero. theme fájl (Windows témafájl) maradjon.
 

Fórum » Windows 7 » Windows 7 » Problémák a Windows 7-tel kapcsolatban (Igyekszünk segíteni.)
Oldal 19 / 76«1217181920217576»
Keresés: