[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 75 / 76«1273747576»
A fórum moderátora: Mesant, Gábor83, Altrix, Mixáj 
Fórum » Windows 7 » Windows 7 » Problémák a Windows 7-tel kapcsolatban (Igyekszünk segíteni.)
Problémák a Windows 7-tel kapcsolatban
zsegifDátum: Péntek, 2013.07.19, 12:23:26 | Üzenet # 2221
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 7
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hali. Ma reggel újra frissített és megint el ment szinte minden. Vissza állítottam megint de szerintem ez csak szükség megoldás nem? Hogyan tovább?
 

zsegifDátum: Vasárnap, 2013.07.21, 09:39:53 | Üzenet # 2222
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 7
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hali. Most már vissza se tudom állítani. Mit csináljak vele. Két hét múlva megyek haza (Magyarországra). Ott majd elviszem akitől vettem. De jó lenne ha legalább a skype működne. Van még egy hiba jelenség az már régebben is volt, hogy elég sűrűn ki dobál a google chrome- l.
 

Gábor83Dátum: Szerda, 2013.07.24, 21:54:32 | Üzenet # 2223
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
zsegif, A vírusírtódat töröld fullra.Az hogy kidobál lehet a szolgáltató is
 

zsegifDátum: Péntek, 2013.07.26, 23:33:27 | Üzenet # 2224
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 7
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
De ha törlöm utánna nagy valószínűséggel nem fogom tudni vissza telepíteni. Mint ahogy a skype-ot sem tudom.Nekem Micsrosoft security van fent. És eddig semmi bajom nem volt se ezen a gépen se az otthonin. Már próbálkoztam csökkentett módban vírusírtást de nem talált semmit. Gyakorlatilag semmilyen programot nem tudok meg nyitni amihez kell a net, de netezni tudok.  Köszönök minden segítséget de marad a szervíz.
 

MaverickDátum: Vasárnap, 2013.07.28, 17:01:27 | Üzenet # 2225
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok!

A problémám az lenne, hogy a ketté particionált 600 Gb-os wichesterem "C" részére (100 Gb) telepítettem a Windows 7 Ultimate-t (64 bit). Jelenleg 63 Gb-nyi helyet foglal. Meg fog ez állni valahol? Ccleaner-t és Advanced System Care-t rendszeresen használok. Van más program is ami mélyebben tisztít és érdemes használni hogy a fölösleges dolgokat töröljük?
(a "C" meghajtón kizárólag a W7 van, semmit nem telepítek oda!)

Előre is köszönöm a választ
 

Gábor83Dátum: Kedd, 2013.07.30, 22:18:27 | Üzenet # 2226
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Maverick, Hány giga ram van a gépben?
 

MaverickDátum: Hétfő, 2013.09.30, 17:25:33 | Üzenet # 2227
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gábor83,

Dell Inspiron n7110 
Windows 7 Ultimate 64bit
Intel i7-2630QM CPU 2.00GHz
Nvidia Geforce 525M 2Gb
8 Gb ram
 

Gábor83Dátum: Hétfő, 2013.09.30, 21:53:38 | Üzenet # 2228
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Maverick, Ha kikapcsolod a hibernálást már nyersz is 8 gigát
 

bbciDátum: Szombat, 2013.10.05, 18:51:53 | Üzenet # 2229
Alezredes
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 17
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok.
Először is elnézést kérek, hogy a Win-7. fórumban teszem fel a kérdést, de szerintem a hiba jelenség nem szoftver függő.
Toshiba Satellite laptopról van szó.
Lemerült akkumulátorról lett elindítva a Windows (XP), a rendszer felállás alatt teljesen lemerült az akkumulátor.
A hálózati csatlakozó bedugása után, csak egy fekete ablak töltődik be és (F-8)-as lehetőségeket kínál fel.
Csökkentett mód, csökkentett mód hálózattal, Windows normál indítás.
Hiába akarom, hogy normál módban induljon, minden alkalommal ugyan ezzel a hibajelenséggel indul.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
 

Gábor83Dátum: Vasárnap, 2013.10.06, 21:25:34 | Üzenet # 2230
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
BBCI. Már hogy érted, a rendszer be tőlt asztalig csak fekete lesz a háttér, vagy semmi nem töltődik be?
 

bbciDátum: Vasárnap, 2013.10.06, 21:48:21 | Üzenet # 2231
Alezredes
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 17
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia Generalisszimusz.
Elindul a rendszer, elkezd felállni az XP ez  kb. 3-4 másodperc alatt megszakad, egy tized másodpercre kék halál.
Majd újra indításkor újból fekete ablak, és válasszam ki milyen üzemmódban szeretném indítani a rendszert fekete ablak jön elő.
Csökkentett mód, csökkentett mód hálózattal... stb. minden indításnál ugyan ez a helyzet.
Ráadásul már sikeresen letöröltem a Windows hall.dll-t.
 

Gábor83Dátum: Hétfő, 2013.10.07, 08:30:09 | Üzenet # 2232
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
BBCI Sajnos sérült valami rendszer file, valószínű hogy újra kell húznod, vagy még megpróbálhatod a frissítést.
 

bbciDátum: Hétfő, 2013.10.07, 08:42:27 | Üzenet # 2233
Alezredes
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 17
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia Generalisszimusz.
Köszönöm a segítségedet, nem kínlódok tovább újra húzom.
 

Gábor83Dátum: Kedd, 2013.10.08, 17:04:49 | Üzenet # 2234
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Amúgy Gabor83 a nevem, az amit írtál az a rangom.  biggrin
 

bbciDátum: Kedd, 2013.10.08, 18:51:15 | Üzenet # 2235
Alezredes
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 17
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia Gábor83.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
De sajnos újra kellett telepítenem a gépet.
Aminek azért nem örülök mert volt rajta autódiagnosztikai program.
Amit nehezen tudok (működő képeset) újra beszerezni.
 

lacoka007Dátum: Vasárnap, 2013.12.01, 22:51:21 | Üzenet # 2236
Generalisszimusz
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 334
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Idézet bbci ()
autódiagnosztikai program
Szia írd le a program nevét, lehet, hogy feltudom tölteni. Már írtam pm-ben.

Hozzáadva (2013.12.01, 20:51:21)
---------------------------------------------


Az üzenetet módosította: lacoka007 - Vasárnap, 2013.12.01, 22:52:41
 

anti12Dátum: Hétfő, 2013.12.30, 20:54:57 | Üzenet # 2237
Közlegény
Csoport: felhasználó
Üzenetek: 2
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok. Segítséget kérnék. Adott egy vadi új Lenovo G700-as Notebook. Win 7 Ultimat-et raktam rá. USB-ről telepítettem, fel is ment minden gond nélkül. Azt hittem szinte semmi dolgom nem lesz, majd szépen telepít mindent, eddig ehez voltam
hozzászokva. Hát nem így történt. A hangon kívül semmi nem települt.
Telepítőlemez nuku, csak egy 64 bit-es, Win8-hoz való lemezt adtak.
Másik gépemen egy pendrive-ra leszedtem az összes szükséges Win7 drivert
a gyártó honlapjáról, majd szép sorban elkezdte felpakolni. Nem is volt
gond, csipset, videókari, hálókártya, minden felment, kivéve a
bluetooth és a wifi. Az előbbinél elindul a telepítő, végigvisz szépen,
extracting files, majd finish, utána pedig a következő hibaüzenetet
vágja a pofámba, "A Windows nem találja a(z) 'c:driversWLAN' fájlt.
Ellenőrizze hogy helyesen írta-e be a nevét, majd próbálkozzon újra".
(agy@asz!!) A wifi-nél ugyan ez a helyzet, kivéve hogy semmi hibaüzenet
nincs, hanem a finish után egy pillanatra felugrik egy fekete ablak,
majd semmi.
Átlagos felhasználó vagyok, de egy rendszer telepítést meg szoktam
oldani. Ha valami gondom van, a neten általában megtalálom a megoldást.
De most már három napja kínlódok vele. Túl vagyok 4 újratelepítésen, és
egyszerűen nem jutok vele semmire. Ha valakinek esetleg van ötlete,
szívesen fogadom, de még egyszer hangsúlyozom, átlagos felhasználó
vagyok, tehát ne tessék leoltani, ha baromságot írnék és kérném úgy
fogalmazni hogy én is megértsem. Előre is köszönet.
 

Gábor83Dátum: Kedd, 2013.12.31, 14:23:34 | Üzenet # 2238
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
anti12, Hello!Valószínű rossz helyen akarja keresni.Amikor végzett a kicsomagolással akkor vedd ki a pipát az innstall elől mielött rákattintasz a finish-re.Majd menny ide és telepítsd kézzel:  C:\drivers\WLAN Driver (Broadcom, Qualcomm)\setup
Setup-ra kattincs duplán és telepíts.
Csatolmányok: 2502780.jpg(38Kb)
 

anti12Dátum: Kedd, 2013.12.31, 21:30:01 | Üzenet # 2239
Közlegény
Csoport: felhasználó
Üzenetek: 2
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gábor83, Megoldódott a problémám! Azért leírom, hátha valaki beleesik ugyan ebbe a csapdába. Meg kell nyitni az eszközkezelőt, majd a telepíteni kívánt dolgokra jobb egér, illesztőprogram frissítése, illesztőprogram keresése a számítógépen és utána meg kell adni neki a C:\drivers elési utat. S láss csodát, így már felrak mindent. Azért köszi a segítséget .

Az üzenetet módosította: anti12 - Szerda, 2014.01.01, 00:41:19
 

Gábor83Dátum: Szerda, 2014.01.01, 16:21:08 | Üzenet # 2240
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
A követező tippem nekem is ez lett volna
 

BarnamaciDátum: Szerda, 2014.07.02, 12:09:20 | Üzenet # 2241
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok! Van egy HP ProBook 4740s laptopom. Windows 7Professional fut rajta. Kb. 7-8 hónapja használom. Minden nap reggeltől estig
megy tápegységről. Az energiagazdálkodása úgy van beállítva, hogy 5 perc után
csökken a monitor fényereje, 15 perc után elindul egy képernyővédő majd 30 perc
után lekapcsol a monitor. Sajnos egy hete nem működik, és nem tudok rájönni mi
az oka. Próbálkoztam rendszer visszaállítással, rádiós lézer egeret használok
hiába kapcsoltam ki. Indítottam csökkentett módba úgy se működik. Msconfig
hibakeresési mód nem vált be. Az energiagazdálkodásba megpróbáltam különböző
beállításokat, semmi eredmény. A képernyővédő villámnézetbe elindul, de a
beállított időbe nem indul. Mivel ettől eltekintve tökéletesen működik nincs
kedvem az esetlege újratelepítésre. Talán van, valakinek ötlete miért nem működik.
Előre is köszönöm: Barnamaci.
 

MesantDátum: Csütörtök, 2014.07.03, 18:53:17 | Üzenet # 2242
Generalisszimusz
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 132
Kitüntetések: 17
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Próbálj megoldást keresni itt http://support.microsoft.com/fixit/
 

Gábor83Dátum: Péntek, 2014.07.04, 10:54:32 | Üzenet # 2243
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Barnamaci, Hello!Kapcsold ki a touchpadot is, az is bekavarhat, vagy nézd meg, hogy milyen progit tettél fel 1-2 hete
 

BarnamaciDátum: Vasárnap, 2014.07.06, 12:32:08 | Üzenet # 2244
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mesant és Gábor83. Köszönöm a tippeket, de sajnos egyik semvált be. Amikor viszont még az elején megpróbálkoztam a rendszer visszaállítással
egy kb. két és fél-három héttel korábbi időpontra nem igazán sikerült. Egy dll
fájt hiányolt, sajnos nem írtam le a nevét. Kb. ennyire emlékszem „dl*64.dll”
és a syste32-s könyvtárba kéne lennie. Barnamaci
 

Gábor83Dátum: Hétfő, 2014.07.07, 19:23:48 | Üzenet # 2245
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Barnamaci, Még azt tudom javasolni, hogy hozz létre egy másik energiasémát és használd azt.Ha utána is fenn áll a probléma akkor a rendszerrel lesz a gond.
 

BarnamaciDátum: Kedd, 2014.09.02, 13:58:40 | Üzenet # 2246
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok! A napokban kicseréltem a laptopom (HP ProBook4740s) merevlemezét, egy 1TB-s hibridre. 160 GB-t hoztam létre a Windows 7
Professional részére. Minden rendbe is lenne, azonban van egy olyan probléma,
amivel még nem találkoztam. A laptophoz több külső HD csatlakozik. Az a gond,
hogy ha ezeken a merevlemezeken kiosztok, egy mappát az csak addig látszik, amíg
újra nem indítom a gépet. Nem tudok, rájönni mért nem jegyzi meg a beállítást. A
lecserélt merevlemezen ugyanabból a forrásból telepített Windows 7 Professional
futott, és akkor nem lépett fel ilyen probléma. Elég kellemetlen, hogy minden újraindulás
után újra és újra ki kell osztani a mappákat. Remélem, tudtok segíteni. Előre
is köszönöm: Barnamaci.U.i. A múltkori problémám (energiagazdálkodás) sem oldódottmeg. Egész biztosan azt hardverprobléma okozza. Nagy valószínűséggel a billentyűzet
a hibás.
 

Gábor83Dátum: Hétfő, 2014.09.08, 14:41:15 | Üzenet # 2247
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Barnamaci, Hello!Azt hogy érted, hogy kiosztasz egy mappát?Külső merevlemezről osztasz meg másokkal mappát?

Az üzenetet módosította: Gábor83 - Hétfő, 2014.09.08, 14:42:12
 

BarnamaciDátum: Hétfő, 2014.09.08, 17:32:59 | Üzenet # 2248
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gábor83, Hello! Igen! Több gép van helyi hálózatba kötve. Alaptophoz több külső USB-s merevlemez csatlakozik. Ha ezeken a merevlemezeken
megosztok mappákat, akkor rögtön megjelennek a többi számítógépen, egészen addig,
amíg újra nem indul a laptop. Arra már rájöttem, hogy a megosztott mappa
megjelenik a beállításjegyzékbe a következő helyeken:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\LanmanServer\SharesHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\LanmanServer\S hares\SecurityHa törlöm a megosztást, akkor a beállításjegyzékből is törlődik.Újraindítás után a beállításjegyzékből nem törlődik, viszont a mappák
megosztása megszűnik.Azt nem értem, hogy az eredeti merevlemezen futó Windows 7Professional esetén mért nem lépett fel ez a probléma.Barnamaci
 

Gábor83Dátum: Szerda, 2014.09.10, 10:50:26 | Üzenet # 2249
Generalisszimusz
Csoport: főmoderátor
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Barnamaci, A megosztani kívánt mappa gyorsítótárazásában próbáld meg az offline módot, talán van köze hozzá.Vagy még nézd meg az energiagazdálkodási beállításait.
Csatolmányok: 1807124.jpg(102Kb)


Az üzenetet módosította: Gábor83 - Szerda, 2014.09.10, 10:53:22
 

BarnamaciDátum: Szerda, 2014.09.10, 16:28:11 | Üzenet # 2250
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia Gábor83. Köszönöm a tippeket. Sajnos semmi eredmény.
Haa belső merevlemezen megosztok, egy mappát az nem tűnik el, csak az USB-s
merevlemezeken tűnnek el a megosztások.
Viszont a beállításjegyzékbe ott vannak  a megosztások.
A Windows mért nem veszi figyelembe?
Barnamaci.
 

Fórum » Windows 7 » Windows 7 » Problémák a Windows 7-tel kapcsolatban (Igyekszünk segíteni.)
Oldal 75 / 76«1273747576»
Keresés: