[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 13 / 76«1211121314157576»
A fórum moderátora: Mesant, Gábor83, Altrix, Mixáj 
Fórum » Windows 7 » Windows 7 » Problémák a Windows 7-tel kapcsolatban (Igyekszünk segíteni.)
Problémák a Windows 7-tel kapcsolatban
forest601Dátum: Vasárnap, 2010.09.12, 23:11:40 | Üzenet # 361
Hadnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 7
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Quote (Mixaj)
Szia!
Próbáld meg ezt a programot letölteni, hátha talál drivereket a gépedhez.
SlimDriver

Helló...letöltötem de mamár nem majd hnap kipróbálom és irok ha jutottam valamire happy

 

VendégDátum: Hétfő, 2010.09.13, 09:01:18 | Üzenet # 362
Csoport: vendég





Mixaj,

Szia István vagyok!

<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" />
<EventID>41</EventID>
<Version>2</Version>
<Level>1</Level>
<Task>63</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8000000000000002</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2010-09-13T05:51:41.568400000Z" />
<EventRecordID>3877</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="4" ThreadID="8" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>Tyityi-PC</Computer>
<Security UserID="S-1-5-18" />
</System>
- <EventData>
<Data Name="BugcheckCode">0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter1">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter2">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter3">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter4">0x0</Data>
<Data Name="SleepInProgress">false</Data>
<Data Name="PowerButtonTimestamp">0</Data>
</EventData>
</Event>

még mindig ugyan az a problémám (fagyás) csökkentett módban is lefagy ha másolok. ez hát mond neked valamit

 

MixájDátum: Hétfő, 2010.09.13, 10:29:19 | Üzenet # 363
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Ez rengeteg mindentől lehet...
Nézd meg a memóriamodulokat, ha kettő (vagy több van), akkor próbáld meg az egyiket kivenni és úgy megpróbálni (aztán a másikkal). Lehet tápegység gond, lehet az is, hogy túlmelegszik a géped. Próbáld meg frissíteni a BIOS-t (és legyen alapértelmezettre állítva). Ellenőrizd le a merevlemezedet (chkdsk /r). Az összes driveredet nézd meg, hogy a legújabb legyen meg (a Win7 nem a legújabb drivereket tölti le az eszközökhöz, a gyártó honlapjáról tudod a legújabbakat letölteni). Ha van Wi-Fi-d, tiltsd le és úgy próbáld meg.
 

M4123050177Dátum: Szombat, 2010.09.18, 14:59:08 | Üzenet # 364
Alezredes
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok! A következő a gondom. Tegnap új memóriakártyát raktam a Nokia E52 telefonomba. Miközben a régi kártyán lévő adatokat másoltam át az új kártyámra a Noki Pc Suite programmal, azt vettem észre, hogy a gépemben lévő egyik 120 GB merevlemez átneveződött Helyi lemez (E:)-ről Nokia PC Suite Installation (E:)-re és a meghajtó ikonja is megváltozott a program ikonjára. Hogyan tudnám ezt a változást visszacsinálni? Előre is köszönöm a választ. Üdv

Hozzáadva (2010.09.16, 09:43:20)
---------------------------------------------
Szia Mixaj! Megpróbáltam átnevezni a meghajtót Helyi lemez (E:)-re, de nem neveződött át sajnos. Megpróbáltam átírni a meghajtó ikonját a registryben, de ez a megoldás sem jött be. Milyen lehetőségeim vannak még?

Hozzáadva (2010.09.18, 13:59:08)
---------------------------------------------
Sziasztok! A következő lenne a problémám. A win 7 telepítésekor egy jelszóval védett rendszergazda fiók lett létrehozva a gépemen (legalábbis betöltődéskor a fiók ikonjára rá van írva. Én, mivel azt hittem, hogy a fiók csak korlátozott rendszergazdai jogokkal bír, létrehoztam egy új rendszergazda fiókot, amit most el szeretnék távolítani a gépről. Az eltávolításkor azonban azt írja ki: A művelet beépített fiókon nem hajtható végre? Ilyenkor mit lehet tenni? Elöre is köszi a választ. Üdv

 

MixájDátum: Vasárnap, 2010.09.19, 09:04:11 | Üzenet # 365
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Quote (M4123050177)
Sziasztok! A következő lenne a problémám. A win 7 telepítésekor egy jelszóval védett rendszergazda fiók lett létrehozva a gépemen (legalábbis betöltődéskor a fiók ikonjára rá van írva. Én, mivel azt hittem, hogy a fiók csak korlátozott rendszergazdai jogokkal bír, létrehoztam egy új rendszergazda fiókot, amit most el szeretnék távolítani a gépről. Az eltávolításkor azonban azt írja ki: A művelet beépített fiókon nem hajtható végre? Ilyenkor mit lehet tenni? Elöre is köszi a választ. Üdv

A beépített rendszergazda fiók nem távolítható el (azért beépített). Ahogyan engedélyezted, ugyanúgy tiltsd le.
 

djtboyDátum: Szerda, 2010.09.22, 11:18:43 | Üzenet # 366
Vezér-ezredes
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 2
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Quote (Mixaj)
telepíti magát.

C:\Users\A TE NEVED\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets mapába
és nem a C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets
mappába legalább is nálam
cool

 

VendégDátum: Szerda, 2010.09.22, 21:53:04 | Üzenet # 367
Csoport: vendég





Helló!
István vagyok.

a BIOST hol tudom frisiteni?
még mindig ott járok h lefagy a laptopom ha másolok/kicsomagolok 1,5 Gigánal nagyon fájlokat de emelett simán feltudok telepiteni egy Call of Duty 6 és órákat tolom vele nézek filmet megy a zene és akk meg mint a kisangyal semmi baja de ha másolok nagyobb dolgokat akk egyből lefagy...

 

MixájDátum: Szerda, 2010.09.22, 22:01:40 | Üzenet # 368
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
A BIOS frissítését elvileg a gyártó honlapjáról tudod letölteni. Egy kicsit utánanéztem, és azt írják, hogy a víruskergetők tudnak ilyen gondot okozni nagy méretű fájlok másolásakor. Próbáld meg letiltani a víruskeresőt és úgy másolni.
 

VendégDátum: Szerda, 2010.09.22, 22:54:33 | Üzenet # 369
Csoport: vendég





hát egy kibaszott nagy negativ jellel tudnám egyszerűen leirni. lófasz ugyan az :@ futtatam egy memoriamodul akármit meg chkdsk-t semmi hibát nem irt ki.szóval ha nem jövünk rá akk vissza küldöm a szájbakúrt gyártóhoz h basszák meg az egészet
 

VendégDátum: Csütörtök, 2010.09.23, 17:52:08 | Üzenet # 370
Csoport: vendég





Helló.
István vagyok

tudsz nekem egy linket adni ahonnan letudom szedni az ASUS Update-t amivel a BIOS-t frissithetném mert kerestem csak nem értek hozzá h melyik is lenne a jó és nem akarom ennél is jobban elrontani a gépet...
Előre is köszönöm.

 

MixájDátum: Csütörtök, 2010.09.23, 19:30:57 | Üzenet # 371
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Itt kattints annak a gépnek a letöltésére, amelyik neked van, és ott válassz op.rendszert, majd BIOS-t (a legújabbat).

ASUS

 

VendégDátum: Szombat, 2010.09.25, 09:02:44 | Üzenet # 372
Csoport: vendég





Sziasztok !

Az a problémám, hogy nem tudok beállítani levelező programot win 7 starter alatt. Telepítettem már Sylpheed-et is, de az sem küld és fogad leveleket. Jó lenne outlook, bármi csak működjön. A beállítások biztos hogy jók, mert ugyanzzal az asztali gépemen és laptopomon gond nélkül megy a levelezés. Most HP netbook-on szeretném ugyanezt elérni.

Köszönöm a segítségeteket :-)
Mielo

 

VendégDátum: Szombat, 2010.09.25, 09:09:08 | Üzenet # 373
Csoport: vendég





Pl. levél küldésénél a köv. üzenetet kapom:

Hiba történt a levél küldése közben:
501 Syntactically invalid HELO argument(s)

Még mindig a Sylpheed-el kisérletezem.

köszönöm :-)
Mielo

 

MixájDátum: Szombat, 2010.09.25, 09:29:26 | Üzenet # 374
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Szia!
A számítógépnév nem tartalmaz speciális karaktereket, ékezetes betűket? Az okozhat ilyen hibát...
 

VendégDátum: Szombat, 2010.09.25, 12:49:23 | Üzenet # 375
Csoport: vendég





A számítógépnév nem tartalmaz speciális karaktereket, ékezetes betűket? Az okozhat ilyen hibát...

szia, ez nekem szól ?

Nem, nincs semmi ilyen.

Mielo

 

MixájDátum: Szombat, 2010.09.25, 14:13:57 | Üzenet # 376
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Quote
Szia!
A számítógépnév nem tartalmaz speciális karaktereket, ékezetes betűket? Az okozhat ilyen hibát...

Quote (Vendég)
szia, ez nekem szól ?

Nem, nincs semmi ilyen.

Mielo


Bocs, ez nem neked szólt... biggrin
 

MixájDátum: Szombat, 2010.09.25, 14:27:40 | Üzenet # 377
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Quote (Vendég)
Sziasztok !

Az a problémám, hogy nem tudok beállítani levelező programot win 7 starter alatt. Telepítettem már Sylpheed-et is, de az sem küld és fogad leveleket. Jó lenne outlook, bármi csak működjön. A beállítások biztos hogy jók, mert ugyanzzal az asztali gépemen és laptopomon gond nélkül megy a levelezés. Most HP netbook-on szeretném ugyanezt elérni.

Köszönöm a segítségeteket :-)
Mielo


Szerintem próbáld ki az Outlook-ot, nekem azzal sosem volt problémám. Esetleg a Windows Mail-t (a Live-ból).
 

VendégDátum: Szombat, 2010.09.25, 16:15:29 | Üzenet # 378
Csoport: vendég





"Szerintem próbáld ki az Outlook-ot, nekem azzal sosem volt problémám. Esetleg a Windows Mail-t (a Live-ból). "

Próbáltam, azzal kezdtem, ugyanaz a probléma :-(

 

VendégDátum: Szombat, 2010.09.25, 18:24:59 | Üzenet # 379
Csoport: vendég





Quote (Vendég)
"Szerintem próbáld ki az Outlook-ot, nekem azzal sosem volt problémám. Esetleg a Windows Mail-t (a Live-ból). "

Próbáltam, azzal kezdtem, ugyanaz a probléma :-(


Az Opera böngészőt próbáltad már? Szuper beépített mail kliense van.
 

VendégDátum: Szombat, 2010.09.25, 21:13:12 | Üzenet # 380
Csoport: vendég





Pár éve próbáltam az Operát.

De mi lehet a probléma ?? Költői kérdés ? :-)

Mielo

 

VendégDátum: Szombat, 2010.09.25, 21:40:50 | Üzenet # 381
Csoport: vendég





Passz...
 

GyureeDátum: Szerda, 2010.10.06, 16:22:40 | Üzenet # 382
Őrnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok!

Újabb kérdés: adott egy 80 gigás vinyó, 5400-et forog percenként. Seagate asszem. Ezt lecserélném egy 160 gigásra, 7200-as fordul (FuSi). Jön a csavar... biggrin Lemezképből állítanám vissza a rendszert, hálózatról. Azt tapasztaltam már, hogy a visszaállításnál, ha a lemez partíciói nem ugyan olyanok, mint a lemezkép készültekor, akkor összeformázza az egészet a telepítő, majd újra kiosztja a partíciókat... Viszont az nem lesz baj, hogy a 80 gigás helyett egy 160 gigással fog dolgozni? És hogy más a sebessége? Gondolom ezeket is számon tartja a rendszer... Szóval az új vinyóra a régi vinyós lemezképet fel tudom-é majd rakni, vagy reinstall?

Ha lesz, akkor előre is köszi a választ smile

Gyuri

Az üzenetet módosította: Gyuree - Szerda, 2010.10.06, 16:23:35
 

MixájDátum: Szerda, 2010.10.06, 21:50:59 | Üzenet # 383
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Szia!
Ugyan még nem próbáltam, de szerintem meg kell csinálnia, különben nem sokat ér a backup/restore opció. Nem tartom valószínűnek, hogy a merevlemez cseréje gondot okozna...
 

VendégDátum: Csütörtök, 2010.10.07, 16:34:26 | Üzenet # 384
Csoport: vendég





Oks. Mondjuk most egy drivercsere gondot okozott, szal eléggé szkeptikus lettem... biggrin Feltettem a mostani vinyóm gyári driverét, erre 0x0800... hibaüzenettel visszadobja a rendszerhelyreállító-lemez készítését... biggrin Na mindegy. Holnap kiderül, hogy mi lesz. Azért bizakodom és köszi smile
 

GyureeDátum: Szombat, 2010.10.09, 18:49:29 | Üzenet # 385
Őrnagy
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nna. Sikerált. Felment a rendszerkép. Viszont van még egy dolog (míly meglepő... :D), amit már régebben is meg akartam kérdezni... A win indulásakor (fekete képernyő, majd az összeálló 4 színes golyó), a golyók úgy egy másodpercre megállnak. Eddig még nem láttam senkinél sem ilyet. :O Gép: FuSi Amilo M1437G, 1,87-es proci, 1,5 giga ram (a kettő sebbessége nem ugyan az, de csak a gyors, 1 gigással is kipróbáltam, semmi változás), ATI Mobility X1400-as videókártya, a hdd most lett ugye lecserélve, a régit a rendszerminősítés 3,9-esre datálta, ezt 5,5-ösre. Szal szerintem azzal sem lehet hiba, érezhetően gyorsabb. Valaki esetleg? smile biggrin
 

lacoka007Dátum: Szombat, 2010.10.09, 23:14:26 | Üzenet # 386
Generalisszimusz
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 334
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Üdv tegnap a ConvertXtoDVD progi megcsinálta a konvertálást, viszont írásnál dma hibát írt ki. Utána próbáltam neroval írni, és az is dma hibát írt ki. Mi lehet a gond. Soha nem volt írási gondom idáig.
 

MixájDátum: Vasárnap, 2010.10.10, 11:55:48 | Üzenet # 387
Főnök
Csoport: adminisztrátor
Üzenetek: 709
Kitüntetések: 16
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Quote (Gyuree)
Viszont van még egy dolog (míly meglepő... :D), amit már régebben is meg akartam kérdezni... A win indulásakor (fekete képernyő, majd az összeálló 4 színes golyó), a golyók úgy egy másodpercre megállnak. Eddig még nem láttam senkinél sem ilyet. :O Gép: FuSi Amilo M1437G, 1,87-es proci, 1,5 giga ram (a kettő sebbessége nem ugyan az, de csak a gyors, 1 gigással is kipróbáltam, semmi változás), ATI Mobility X1400-as videókártya, a hdd most lett ugye lecserélve, a régit a rendszerminősítés 3,9-esre datálta, ezt 5,5-ösre. Szal szerintem azzal sem lehet hiba, érezhetően gyorsabb. Valaki esetleg?

Ilyet még én sem tapasztaltam, a neten olyanokat írnak, hogy valamelyik hardverrel bíbelődik egy kicsit...
 

VendégDátum: Vasárnap, 2010.10.10, 12:11:44 | Üzenet # 388
Csoport: vendég





Quote (lacoka007)
Üdv tegnap a ConvertXtoDVD progi megcsinálta a konvertálást, viszont írásnál dma hibát írt ki. Utána próbáltam neroval írni, és az is dma hibát írt ki. Mi lehet a gond. Soha nem volt írási gondom idáig.

Mivel a programhibát úgy tűnik, hogy kizártad, így már csak a hardverrel lehet gond.
A lemezekkel, esetleg driverrel, beállításokkal. Próbáld megnézni az eszközkezelőben az IDE ATA/ATAPI vezérlők beállításait.
 

lacoka007Dátum: Hétfő, 2010.10.11, 13:14:01 | Üzenet # 389
Generalisszimusz
Csoport: kiemelt felhasználó
Üzenetek: 334
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Sziasztok köszi a választ töröltem a dvd meghajtó illesztőjét, és frissítettem. Így már jó csak nem tudom mi okozhatta a bajt. Telepítve lett a Netgear router lehet, hogy az.? Lenne még egy kérdésem. A képen látható felkiáltó jelnél nincs nagy gond remélem. Előre is köszi a segítségeteket.

Hozzáadva (2010.10.11, 12:14:01)
---------------------------------------------
Üdv Netgear routert használok, az én gépem kábellel van kötve, a másik gép usb modemmel működik. Az a gond, hogy az eset smart security ki írta, hogy icmp alapú elárasztás történt. Valaki, próbál gondolom rácsatlakozni a hálózatra. A gép ki is kapcsolt magától. Ezt mondjuk nem értem. Ez most veszélyt jelent a kábellel csatlakoztatott gépre is? A fő kérdésem, hogy az esetben be lehet e állítani wirellesre valami durvább védelmet???????

Csatolmányok: 8921172.jpg(306Kb)
 

VendégDátum: Hétfő, 2010.10.11, 17:50:35 | Üzenet # 390
Csoport: vendég





Szia!
Szerintem, ha jó tűzfalad van, akkor ez nem jelenthet gondot. A kikapcsolást én sem értem. Biztos, hogy emiatt kapcsolt ki?
 

Fórum » Windows 7 » Windows 7 » Problémák a Windows 7-tel kapcsolatban (Igyekszünk segíteni.)
Oldal 13 / 76«1211121314157576»
Keresés: